Πολιτικη

Τατούλης: Προσωπική "ατζέντα" Νίκα η ιστοσελίδα της Περιφέρειας

Μία απλή επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος ότι ο κ.Νίκας, την έχει μετατρέψει σε προσωπικό εργαλείο προπαγάνδας.

Καθώς και σε προσωπική του «ατζέντα» προκειμένου να σημειώνει τις επισκέψεις του και να δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες του. 

Υπάρχουν φυσικά κάποιες αναρτήσεις που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν, όπως π.χ. οι εκταμιεύσεις ποσών από το Περιφερειακό Ταμείο για την πληρωμή έργων.

Την υποχρέωση του ο κ.Περιφερειάρχης και το καθήκον του για την υπογραφή συγκεκριμένων διοικητικών πράξεων τη θεωρεί «επίτευγμα»! Λαϊκισμός χωρίς όριο! Υπάρχουν όμως και κάποιες αναρτήσεις οι οποίες αναδεικνύουν το «μεγαλείο» της άγνοιας και της ανικανότητας του.

Αναφέρουμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

• Αποκατάσταση τριών (3) ΧΑΔΑ

Στις 19 Φεβρουαρίου 2021, αναρτήθηκε ως είδηση (!) ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα προβεί σε αποκατάσταση τριών (3) ΧΑΔΑ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», λαμβάνοντας επενδυτικό δάνειο ποσού 1.258.000€.

Από την ανωτέρω ανακοίνωση προκύπτουν πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τη διαχείριση του συγκεκριμένου έργου. Γνωρίζει ο κ.Νίκας ότι η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στις θέσεις «Πλάτωμα» του Δήμου Τρίπολης, «Δισκούρια» του Δήμου Ερμιονίδας και «Σπαρτέας» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, είναι έργο το οποίο έχει δημοπρατηθεί, έχει υπογραφεί η σύμβαση του και έχει αρχίσει η υλοποίηση του; 

Η άγνοια του κ.Περιφερειάρχη για τα έργα της Περιφέρειας σε συνδυασμό με την αυθαίρετη διοίκηση την οποία ασκεί, θέτουν σε επισφάλεια ένα από τα πιο σημαντικά έργα για την προστασία του περιβάλλοντος.

• Επίσκεψη του κ.Νίκα στον κ.Σκυλακάκη

Στις 20 Φεβρουαρίου 2021, στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, αναρτήθηκε ως είδηση (!) η συνάντηση του κ.Νίκα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Αντί ο κ.Νίκας να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης σχετικά με τη χρηματοδότηση έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης, θεώρησε σκόπιμο να μας κάνει «μάθημα» γενικού περιεχομένου σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο ταμείο.

Μας «αποκάλυψε» μάλιστα ότι δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις!

Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ.Νίκας δήλωνε ότι θα επισκεφθεί τον κ.Σκυλακάκη με πακέτο έργων 250 εκατ. ευρώ.! 

Τι απαντήσεις πήρε ο κ.Περιφερειάρχης από τον κ.Υπουργό; 

Όπως όλα δείχνουν ήταν άλλη μία «βεγγέρα» του κ.Νίκα σε Κυβερνητικά στελέχη, που ο «θησαυρός» αποδείχθηκε «άνθρακας»(!), με δεδομένο ότι ο κ.Νίκας επέστρεψε με άδεια χέρια.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή αντί να σπαταλά χρόνο για την ανάρτηση ανακοινώσεων χωρίς ουσία, που υπηρετούν αποκλειστικά το λαϊκισμό και την πολιτική των εντυπώσεων, να ασχοληθεί σοβαρά με τα ζητήματα της διοίκησης των έργων και της επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών. 

Δεκαοκτώ (18) μήνες απραξίας είναι αρκετοί κ.Νίκα. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για άλλο χαμένο χρόνο!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.