Πολιτικη

Καταγραφή των αναγκών στα νοσοκομεία της Περιφέρειας

Τηλεδιάσκεψη για την καταγραφή των αναγκών στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οι ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό καταγράφηκαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν οι διοικητές των νοσοκομείων και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, έγινε συζήτηση για τις ελλείψεις που διαπιστώνονται σε κάθε νοσοκομείο και καταγράφηκαν οι ανάγκες σε εξοπλισμό.

Η κατάσταση αυτή θα υποβληθεί προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική και υπεύθυνο για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς το συγκεκριμένο Ταμείο μπορεί να καλύψει τις δαπάνες για την προμήθεια  του εν λόγω εξοπλισμού για τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.