Πολιτικη

Τρίπολη: Ανακοινώσεις σειράς δράσεων από τον Δήμαρχο

Συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης του 1821, o κ. Δήμαρχος ανακοίνωσε πως υπάρχουν εκκρεμότητες όσον αφορά το πρόγραμμα στην Τρίπολη, λόγω ακριβώς της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης και της αβεβαιότητας που επικρατεί. Ωστόσο, δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξει στολισμός κεντρικών, δημοσίων κτιρίων ενώ, παράλληλα, είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου εκδήλωση που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 12 πόλεις της χώρας- εφόσον, όμως, έχει αρθεί το "lockdown".

Σχετικά με την τοποθέτηση πληροφοριακών "stand" στην Τρίπολη που θ' αφορούν, κυρίως τους επισκέπτες-έργο το οποίο είχε, ουσιαστικά, ξεκινήσει επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής-, ο κ. Τζιούμης ανακοίνωσε πως θα υλοποιηθεί το έργο εντός Απριλίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το θέμα της επετείου των 200 ετών, αναδείχθηκε μετά από σχετική ερώτηση του κ. Ψυχογιού, ο οποίος ανήκει στην παράταξη του κ. Σμυρνιώτη και είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. 

Eπιπρόσθετα, ο Δήμαρχος Τρίπολης ανακοίνωσε πως θα γίνει αίτηση, μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", για να χρηματοδοτηθεί η αντισεισμική εξέταση δημοσίων κτιρίων της πόλης με σκοπό τις αντίστοιχες ενέργειες, εφόσον κριθούν απαραίτητες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.