Πολιτικη

Στην Κωνσταντινούπολη ο Κ. Βλάσης

Ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στην ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη και στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις Θρησκευτικές και Εκκλησιαστικές Υποθέσεις, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, όπου το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 θα παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνας κ. Εμμανουήλ.

Στις 21 Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας,  ο Υφυπουργός θα παρακολουθήσει την Πατριαρχική και Συνοδική Λειτουργία στον Ιερό Ναό του  Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, την οποία θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Επιπλέον, ο κ. Βλάσης θα επισκεφθεί την Θεολογική Σχολή της Χάλκης και το Ορφανοτροφείο Πριγκήπου, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με ομογενειακούς και εκπαιδευτικούς φορείς της Ελληνικής Μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.