Πολιτικη

Τζιούμης: "Συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε εθελοντική δράση"

Την εθελοντική δράση Save your Hood στηρίζει ο Δήμος Τρίπολης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία στην περιοχή μας εξελίσσεται από τον Ιανουάριο και ήδη έχουν οργανωθεί δεκατέσσερις δράσεις, σε διάφορα σημεία του Δήμου Τρίπολης.

«Είναι μια δράση που έχει αποδώσει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί 84.000 λίτρα απορριμμάτων στην περιοχή μας» υπογράμμισε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει τόσο ηθικά, όσο και υλικά τους εθελοντές.

«Η δημοτική αρχή συνεχίζει να στηρίζει κάθε εθελοντική δράση που βελτιώνει την ποιότητα ζωή μας» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ζήτησε να υπάρχει σεβασμός στην προσπάθεια των εθελοντών.

Από την πλευρά της, η Συντονίστρια της δράσης Save your Hood Σάντυ Καλόγρη τόνισε ότι έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια από ευαισθητοποιημένους πολίτες – εθελοντές και κάλεσε όλους τους δημότες να συμβάλλουν σ' αυτή την προσπάθεια.

«Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, είναι σημαντικό και θετικό για εμάς» τόνισε η Σ. Καλόγρη, απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Τρίπολης.

Δ.Τ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.