Πολιτικη

Επίσκεψη Παπαηλιού στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Ο βουλευτής Αρκαδίας, του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Η. Παπαηλιού επισκέφθηκε τη ΒΙΠΕ Τρίπολης και διάφορες εγκατεστημένες σ΄ αυτήν μονάδες...

Ο βουλευτής Αρκαδίας, του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Η. Παπαηλιού επισκέφθηκε τη ΒΙΠΕ Τρίπολης και διάφορες εγκατεστημένες σ΄ αυτήν μονάδες, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Τρίπολης (ΣΕΒΙΠΕΤ), επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

"Η πανδημία αλλά και οι νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ, εκτός της υγειονομικής κρίσης, έχουν προκαλέσει και σοβαρότατη οικονομική κρίση, της οποίας οι καταστροφικές συνέπειες θα αναδυθούν σε όλη τους την έκταση  μετά την «επιστροφή» στην «κανονικότητα».       

Παρότι η ΒΙΠΕ Τρίπολης διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα, ενδεικτικά την κεντρική θέση και την εγγύτητα με το λεκανοπέδιο Αττικής, τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Τρίπολης-Καλαμάτας κλπ, δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως.     

Απαιτούνται: θεσμικές παρεμβάσεις, για τον ορθολογικό τρόπο διαχείρισης της ΒΙΠΕ από την ΕΤΒΑ και το Δήμο Τρίπολης, ανάληψη πρωτοβουλιών, προκειμένου το αδρανές δυναμικό μονάδων που υπάρχει στη ΒΙΠΕ Τρίπολης να ενεργοποιηθεί, αφού προσαρμοστεί στα νέα τεχνολογικά και οικονομικά δεδομένα, συμμετοχή των εκπροσώπων των επιχειρήσεων των ΒΙΠΕ (του ΠΑΣΕ/ΒΙΠΕ) στη διαμόρφωση του νέου θεσμικού πλαισίου για τα Επιχειρηματικά Πάρκα, για την οποία η κυβέρνηση της ΝΔ κωφεύει και άλλες κινήσεις, ώστε να προωθηθεί αποτελεσματικά η επιχειρηματικότητα. "

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.