Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Καθαρισμός σε "χωματερές" (φωτ.)

Σε καθαρισμό δύο ΧΑΔΑ στην περιοχή της Αγίας Κυριακής (τοπική κοινότητα Στρίγκου) προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης.

Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Λαγός απευθύνει παράκληση προς όλους τους δημότες να μην αποθέτουν ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια τους, σε διάφορες περιοχές, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών, ενώ προκαλείται σοβαρή μόλυνση του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Στρίγκου κ. Σαράντος Μπούζος υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή ανταποκρίνεται άψογα σε όσα αιτήματα γίνονται προς τον Δήμο.

Σε κάθε περίπτωση, η ευαισθησία της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη για την προστασία του περιβάλλοντος, είναι δεδομένη και αξίζει να υπογραμμισθεί ότι θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτηθεί, για να καθαριστούν μικρές ή μεγαλύτερες χωματερές, εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Τρίπολης.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.