Πολιτικη

Πέτσας για εστίαση: "Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την πραγματική οικονομία"

Ευρεία τηλεδιάσκεψη για την επαναλειτουργία της εστίασης και ειδικότερα σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας με φορείς του κλάδου και πολιτικούς παράγοντες.

Τα μέτρα στήριξης της εστίασης σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει της επανεκκίνησης του κλάδου, στις 3 Μαΐου, τέθηκαν σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, με εκπροσώπους του EstiasiGreece και τη συμμετοχή του υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας- Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, και της επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρίας Αντωνίου.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στη δυνατότητα αναστολής δημοτικών τελών που έχει δοθεί στους Δήμους και επισήμανε ότι οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνονται από τα δημοτικά συμβούλια, καθώς και ότι καταβάλλεται προσπάθεια, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, για ομοιόμορφη εφαρμογή της ρύθμισης.

Για τη δυνατότητα ρύθμισης όλων των χρεών που δημιουργήθηκαν εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου του 2021, σε έως 100 δόσεις, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η σχετική πλατφόρμα τίθεται σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες και εφόσον χρειαστεί, πρόκειται να δοθεί νέα παράταση, προκειμένου όλοι να μπορέσουν να υπαχθούν στη ρύθμιση.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.