Πολιτικη

Ναύπλιο: "Η πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του '21"

Σε εκδήλωση στο Ναύπλιο, με αντικείμενο τους αγωνιστές του 1821, παρευρέθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Πέλοποννήσου

Στην εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας Αντώνης Λυμπέρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και είχε ως θέμα «την πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του ΄21» με ομιλητή τον καθηγητή κ. Τάσο Χατζηαναστασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο κ. Απόστολος Μπότσος, Πρόεδρος επί τιμή του Ελεγκτικού Συμβουλίου, ο κ.Παρασκευάς Αυγουστόπουλος, πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και ο κ. Παναγιώτης Γεωργής, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, για την προσφορά τους στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε: «Ζήσαμε μια μοναδική ξεχωριστή μαγική βραδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιερέα της ενορίας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου Πατέρα Ελευθέριο Μίχο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού καθώς και το Δήμο Ναυπλιέων  για την άψογη διοργάνωση και τη στοχευμένη θεματολογία.

Για μία ακόμη φορά αναδείχθηκε το σημαντικό έργο του Πατέρα Ελευθέριου Μίχου και η κοινωνική του δράση με το «Συσσίτιο της Αγάπης» και την «Ιματιοθήκη της Αγάπης».

Βραβεύτηκαν τρεις (3) εξαιρετικοί μου φίλοι, πνευματικοί άνθρωποι με ιδιαίτερη ευαισθησία και μεγάλη κοινωνική προσφορά.

Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που το έργο της κατασκευής του νέου κτηρίου για το συσσίτιο προχωράει, για το οποίο ως Περιφερειακή Αρχή εξασφαλίσαμε τους απαραίτητους πόρους και ξεπερνώντας πολλά εμπόδια κατορθώσαμε να το δημοπρατήσουμε επιλύοντας πολλά προβλήματα και ικανοποιώντας τη μαχητική διεκδίκηση του παπα-Λευτέρη».

 

(Δελτίο τύπου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.