Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής την Παρασκευή

Ακολουθεί το κείμενο της σχετικής πρόσκλησης και τα θέματα που θ' αποφασιστούν μέσω e-mail

 

Σας προσκαλούμε την 20η Αυγούστου 2021, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 11:00΄ π.μ. έως 13:00΄ μ.μ., για λήψη αποφάσεων, δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της αριθ. 426/Α.Π.77233/13-11-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από  το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, προς λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα:

 

Παράταση προθεσμίας του έργου: «Επισκευές στον προαύλιο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης»

 2η Παράταση προθεσμίας έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ.ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

 Περί αποδοχής ή μη της με αρ. πρωτ. 20991/14-8-2021 γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Καρακούρτη Βασίλειου

 Αποδέσμευση Υπαλλήλου ως υπόλογου εντάλματος προπληρωμής επ΄ονόματί του για την καταβολή της συνδρομής ανανέωσης ονόματος χώρου (domain) και χώρου φιλοξενίας(hosting) ιστοσελίδας tripolis.gr για χρήση από το Δήμο Τρίπολης

 Έγκριση αύξησης προϋπολογισμού και παράτασης Φυσικού Αντικειμένου της Πράξης με τίτλο «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αρκαδίας 2018-2019», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ)»

 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ»

 Ακύρωση της αρ. 529/2021 απόφασης

 Διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης στις 30/8/2021, που θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης με τίτλο «Η ποίηση στην Ελληνική Επανάσταση»

 Συγγραφή και έκδοση βιβλίων σε μορφή camera  ready, για τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης στη σύγχρονη μελέτη της Επανάστασης του 1821

 Ηχογράφηση του συμφωνικού περιγραφικού έργου «Η Άλωση της Τριπολιτσάς» {Μουσική αναπαράσταση της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς}, σε σύνθεση του Γεωργίου Κατραλή

 Αποδοχή Δωρεάς

 Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Κοινότητας Αγριακόνας

 Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Κοινότητας Χωτούσας

 Περί έγκρισης Α.Δ.Σ. του Ν.Π. με την επωνυμία : «Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης» περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021

 Παράταση προθεσμίας έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΔΟΡΙΖΑΣ» Δ.Ε. ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ.

 Παράταση προθεσμίας έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΨΙΑ Δ.Ε. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ».

 

Παρακαλούνται όπως τα μέλη αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων-προτάσεων που έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Οικονομικής Επιτροπής ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ Γ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.