Πολιτικη

Τσιαμούλος: "Κανείς δεν είναι μόνος του"

Ανάρτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με δράση αλληλεγγύης 

 

Θεωρώντας πως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες, αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας με τις φωτιές αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, με τον συνάδερφό μου στο Ο.Ε.Ε. και καλό μου φίλο Τάσο Καλαφάτη και πολλούς φίλους, αρχικά στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό κ.α.) για τα πυρόπληκτα χωριά της Γορτυνίας.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε ήταν απρόσμενα πάρα πολύ και η ανταπόκριση του κόσμου ακόμα μεγαλύτερη. Το Σάββατο 14-08-2021 παραμονή της Παναγίας, μεταβήκαμε 4 αυτοκίνητα στα Τρόπαια Γορτυνίας και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού όπου συγκεντρώνανε από όλη την Ελλάδα υλικά και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους. Και εμείς με τη σειρά μας «μεταφέραμε» και παραδώσαμε το δικό μας μήνυμα αγάπης.

Κανείς δεν είναι μόνος του, όταν υπάρχει αλληλεγγύη και σεβασμός στους συνανθρώπους μας, αρχές αδιαπραγμάτευτες και μείζονος σημασίας.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.