Πολιτικη

Ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί και Υφυπουργοί

Ολοκληρώθηκε η τελετή της ορκωμοσίας, μετά από τον ανασχηματισμό που σφραγίστηκε από την υπαναχώρηση του ναυάρχου ε.α  Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορκίστηκαν από τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο οι νέοι Υπουργοί, Αναπληρώτρια Υπουργός και Υφυπουργοί. Ολοκληρώθηκε η τελετή της ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, μετά από τον ανασχηματισμό που σφραγίστηκε από την υπαναχώρηση του ναυάρχου ε.α  Ευάγγελου Αποστολάκη , ο οποίος αρνήθηκε τελικά να αναλάβει το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Πρτοστασίας, μετά από την σκληρή επίθεση εναντίον του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, σημαντικότερες αλλαγές θεωρούνται η επιστροφή Θεοδωρικάκου στο κυβερνητικό σχήμα, στη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η  αντικατάσταση Κικίλια - ο οποίος αναλαμβάνει το υπουργείο Τουρισμού - από τον Θάνο Πλεύρη και η συμμετοχή της ιατρού Μίνας Γκάγκα ως αναπληρώτριας υπουργού Υγείας στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Λεπτομέρειες και βίντεο ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.