Πολιτικη

"Να αποσυρθεί το διχαστικό σποτ ΠΕ-ΛΟ-ΠΟ-ΝΙΖ!"

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου" δεν φέρει την έγκριση του ΕΟΤ.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:

Χωρίς την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας προβάλλεται το διαφημιστικό σποτ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το απαράδεκτο και διχαστικό σποτ με το ευφάνταστο «ΠΕ-ΛΟ-ΠΟ-ΝΙΖ!» δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα την απαραίτητη σύμφωνη γνώμη και έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), όπως ρητά προβλέπει η Νομοθεσία.

Είναι πλέον υποχρεωμένος ο κ.Νίκας να αποσύρει το συγκεκριμένο σποτ και να κατανοήσει επιτέλους ότι τα θέματα τουρισμού δεν προσφέρονται για πολιτικές αντιπαραθέσεις και εμμονές.

Η καταστροφική επιλογή του «να γκρεμίσει ότι είχε χτιστεί» από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή είναι επικίνδυνη για τον τουρισμό της Πελοποννήσου.

Οφείλει να ενδυναμώσει την καμπάνια του αποδεδειγμένα πετυχημένου brand «Mythical Peloponnese» σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Οφείλει επίσης να ολοκληρώσει επιτέλους τις διαδικασίες για τη λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Προορισμού (Destination Management System-DMS) και την ένταξη στο ΕΣΠΑ του ψηφιακού Οργανισμού Διαχείρισης του Προορισμού (Destination Management Οrganization-DMO), δύο εξαιρετικά χρήσιμων εργαλείων που θα δώσουν νέες προοπτικές στην τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου. 

Η παρουσίαση ενός σποτ χωρίς στρατηγική, χωρίς branding & marketing plan στα μέσα του Αυγούστου, είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και είναι βέβαιο ότι δεν προσφέρει απολύτως τίποτα ως μεμονωμένη δράση.

Η βεβαιότητα του κ.Νίκα ότι δήθεν η εταιρεία παραγωγής του σποτ έχει «πλάτες» και δεν χρειάζεται να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, είναι απολύτως προσβλητική και για την ίδια την εταιρεία αλλά κυρίως για την πολιτική ηγεσία και τα υπηρεσιακά στελέχη του ΕΟΤ, αφού ο κ.Περιφερειάρχης δημόσια δηλώνει την άποψη ότι κάποιος που έχει «πλάτες», έχει δικαίωμα να παρανομεί χωρίς καμία συνέπεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.