Πολιτικη

Περιφέρεια: Υπογραφή συμβάσεων για 4 έργα στην Αρκαδία

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του εν λόγω δήμου για την προμήθεια και τοποθέτηση λυόμενης μεταλλικής κερκίδας 505 θέσεων στο γήπεδο της Μελιγούς, έργο προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, εξ άλλου, θα υπογραφεί μία ακόμα προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία θα αφορά στην εκτέλεση έργων στην περιοχή του Ατσίγγανου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σημαντικό πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, η οποία έχει αρχίσει να επηρεάζει τον παραλιακό δρόμο προς το Παράλιο Άστρος.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης δήλωσε προς τον δήμαρχο ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά τον δήμο αναφορικά με την ολοκλήρωση του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού.

 Eπιπρόσθετα,  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επίσης σήμερα, υπέγραψε τις συμβάσεις δύο έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 664.000 ευρώ.

Η πρώτη αφορά στο προϋπολογισμού 564.000 ευρώ έργο αποκατάστασης του κύριου δημοτικού δρόμου στην Φαλαισία και η δεύτερη στον καθαρισμό τάφρων, ρείθρων και πρανών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Αρκαδία από κλαδιά και καταπτώσεις, έργο με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.