Πολιτικη

Τσίπρας στη ΔΕΘ: "Νέα αρχή" με 800 ευρώ κατώτατο μισθό

Η χθεσινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε, όπως αναμενόταν, "προεκλογικές" δεσμεύσεις

Παρότι το ενδεχόμενο της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών έχει αποκλειστεί από τον Πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας δεν φάνηκε να το πιστεύει αυτό.. Προχώρησε, λοιπόν, χθες, σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αν και είναι γεγονός πως αναφέρθηκε, κυρίως, στην μεθοδολογική προσέγγιση που θ' ακολουθήσει το κόμμα του ως προς τη διοίκηση και όχι σε παροχές.

Ουσιαστικά, το μόνο στοιχείο για το οποίο δεσμεύτηκε "ποσοτικά", ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, ένα μέτρο που ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε απολύτως ρεαλιστικό.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσίπρας, μεταξύ άλλων, υποσχέθηκε πως θα κοπεί ο "ομφάλιος λώρος μεταξύ κόμματος και κράτους", ενώ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας μικρής μειοψηφίας, όντας "πορφυρογέννητος που δεν προσπάθησε ποτέ".

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του κ. Τσίπρα εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.