Πολιτικη

Ερώτηση Γόντικα στο Πε.Συ. για τον δρόμο Τζάνε-Καλαμάκι

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

"Διεκδίκηση 1.189.547 ευρώ από το  Μελετητή στο αμαρτωλό έργο Τζάνε-Καλαμάκι", τιτλοφορείται η ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου.

κ. Περιφερειάρχη.

Το Δεκέμβρη του 2013 σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, ορίστηκε δικηγόρος για να παραστεί στη συζήτηση στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΞΟΝ ΜΕΛΕΤΑΙ ΑΤΕ» που ζητούσε 1.189.547 ευρώ εντόκως. 

Είναι η εταιρεία που έκανε τη μελέτη στο αμαρτωλό έργο Τζάνε-Καλαμάκι και δεν είδε ότι η χάραξη του έργου έπεφτε πάνω στα αρχαία, που είναι στο Πεταλίδι με τα γνωστά τεκταινόμενα έκτοτε με την αρχαιολογία.

Επειδή επανειλημμένα σαν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής παράταξης είχα ζητήσει από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή ενημέρωση για την πορεία αυτής της διεκδίκησης, ενημέρωση που ποτέ δεν έλαβα.

Σας ερωτώ:

Που βρίσκεται η υπόθεση; Τι αφορά αυτή η διεκδίκηση; Έχει εκδοθεί απόφαση; Ποια ήταν η υπερασπιστική γραμμή της Περιφέρειας;

Παρακαλώ τέλος να μου δοθούν και τα σχετικά έγγραφα. 

Επισυνάπτω το μόνο σχετικό έγγραφο της Π.Ε Μεσσηνίας με αριθμό πρωτ. 15563/13-12-2013 που έχω στη διάθεσή μου.  

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Γόντικας   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.