Πολιτικη

Στην Καλαμάτα ο Τατούλης για τις επετειακές εκδηλώσεις

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ "Νέα Πελοπόννησος-Πέτρος Τατούλης"

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη της Καλαμάτας,  παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου»  κ.Πέτρος Τατούλης, με τις Περιφερειακές Συμβούλους  κα.Κωνσταντίνα Νικολάκου , κα.Αντωνία Μπούζα και μέλη της παράταξής του .

Μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος , την κατάθεση στεφάνων και την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο κ.Τατούλης δήλωσε: «Τα μηνύματα της εποποιίας του 1940 παραμένουν πάντα επίκαιρα . Οι Έλληνες απέδειξαν πως με ηρωισμό, ανυπέρβλητο θάρρος και θυσία, μπορούν να πετύχουν το ακατόρθωτο. Όπως το 1940 ανέτρεψαν τη θέση ισχύος των Ιταλών, διαθέτουν την ικανότητα, με θέληση και αστείρευτη δύναμη, να ανατρέψουν οτιδήποτε πληγώνει τη Χώρα μας και τους πολίτες της. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και  τους Έλληνες».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.