Πολιτικη

Tρίπολη: Εντυπωσιακό ποσοστό αποδοχής του Κώστα Τζιούμη

Φωτογραφία: video screen/ Best TV/you tube

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Best και αφορούν δημοσκόπηση που έγινε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Δήμαρχος Τρίπολης εμφανίζει εντυπωσιακό ποσοστό αποδοχής της μέχρι τώρα πορείας του, καθώς, σε ποσοστό 73%, οι δημότες Τρίπολης την χαρακτηρίζουν "θετική" και "μάλλον θετική". 

Η έρευνα κοινής γνώμης διενεργήθηκε από την εταιρεία Innovation Metrisis Poll για λογαριασμό του Μεσσηνιακού τηλεοπτικού σταθμού. Ο Δήμαρχος Τρίπολης έκανε το εξής σχόλιο, μέσω social media, για την παραπάνω δημοσκόπηση:

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll 📈, η οποία παρουσιάστηκε από τον BEST tv και στο ερώτημα: «Πώς κρίνετε το έργο της δημοτικής αρχής του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη;»- απευθυνόμενο μόνο σε δημότες του Δήμου μας - το 73% των ερωτηθέντων το αξιολόγησαν ως ΘΕΤΙΚΟ. 

Η αξιολόγηση αυτή,  εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών μας, μας γεμίζει ικανοποίηση,  δείχνει ότι ακολουθούμε σωστό δρόμο, αλλά και ενισχύει τις δυνάμεις μας και αυξάνει τις υποχρεώσεις μας για  την συνέχιση ενός έργου που 

ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ και ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ!

 

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση ολόκληρης της δημοσκόπησης

 

(Πηγή: best-tv.gr)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.