Πολιτικη

Γιαννακούρας: Άγνοια ή ψέμα κ. Γόντικα; Και να ήταν μόνο ο δρόμος Στόλος-Αγιάννης!

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Ευάγγελος Γιαννακούρας

Ανακοίνωση-απάντηση του τέως Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στη "Λαϊκή Συσπείρωση"

Με έκπληξη αλλά και προβληματισμό διάβασα την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» σχετικά με την μη αποπεράτωση του δρόμου «Στόλος-Αγιάννης Βόρειας Κυνουρίας».

Η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας για το 2022, στο Περιφερειακό Συμβούλιο , την ένταξη έργου για την ολοκλήρωση του παραπάνω δρόμου.

Και συνεχίζει λέγοντας πως η Περιφερειακή αρχή Νίκα τους αγνόησε  (κάτι που κάνει προς όλους , αφού είναι συνήθης πρακτική του) και ότι η παράταξη Τατούλη τήρησε «σιγήν ιχθύος». Πάντα βέβαια ο κ. Γόντικας και η παράταξή του αντί να ασκήσει κριτική στην περιφερειακή αρχή Νίκα, συνεχίζει να κατηγορεί την πρώην περιφερειακή αρχή, λόγω της γνωστής εμμονής του.

Η Παράταξη Τατούλη, κ. Γόντικα,  ούτε σιγή συνηθίζει να κάνει, ούτε ιχθύς είναι. Αλλά είναι μία υπεύθυνη παράταξη που επιτέλεσε ένα μεγάλο έργο και στην Αρκαδία, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. Νοιαζόταν και νοιάζεται για τους πολίτες και τον τόπο και βάζει μπροστά πάντα το συμφέρον τους και προσπαθεί συνέχεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, ιδιαίτερα των ανθρώπων που έχουν επιλέξει να μείνουν στα χωριά τους.

Προς ενημέρωση δική σας ,γιατί φαίνεται πως είτε δεν γνωρίζετε και αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, είτε εσκεμμένα δεν το αναφέρετε, γιατί έχετε προκατάληψη για την παράταξή μας, τη « Νέα Πελοπόννησος», ή γιατί είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία, σας λέω πως μετά από πρόταση του Περιφερειακού Συμβούλου μας Γιώργου Μπακούρη, εντάξαμε με 400 χιλιάδες ευρώ και εκτελέσαμε το συγκεκριμένο έργο το 2017. Ένα έργο που έγινε σε έναν άβατο χωματόδρομο για την διασύνδεση των δύο χωριών και όχι μόνο. (δείτε και φωτογραφίες από την αυτοψία μου στο έργο, στις 4 Μαΐου του 2017). Και αφού ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη εργολαβία, εντάξαμε ένα ακόμα νέο έργο με πίστωση 150 χιλιάδες ευρώ για την αποπεράτωση του δρόμου.

Δυόμισι χρόνια (2,5)  μετά η Περιφερειακή αρχή Νίκα, τηρεί σιγήν ιχθύος και το έργο δεν έχει γίνει. Και μην πει ο κ. Λαμπρόπουλος , όπως το συνηθίζει άλλωστε, ότι δεν υπάρχει πίστωση και μελέτη, γιατί και μελέτη υπάρχει και πίστωση. Εκείνο που δεν υπάρχει είναι το ενδιαφέρον. Αντίθετα υπάρχει αδιαφορία και αδράνεια, σε σημείο μάλιστα σκοπιμότητας, ώστε ακόμα και αν γίνει το έργο, που εμείς αυτό θέλουμε, ωα το παρουσιάσουν ως δικό τους, αλλά δεν πειράζει, τους του επιτρέπουμε. Ο κόσμος ξέρει.

 

Σας απαντώ, λοιπόν, για μία ακόμα φορά, πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, πολύ περισσότερο δεν είμαστε ίδιοι με την νυν περιφερειακή αρχή, που έχει στην κυριολεξία μηδενικό έργο, που είναι ανύπαρκτη και ανίκανη και με τον μόνο τρόπο που δείχνει την ύπαρξή της, είναι μέσα από μεγαλοστομίες, εξαγγελίες, ανούσια και επαναλαμβανόμενα δελτία τύπου, που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, συναντήσεις και συσκέψεις, ταξίδια στην Αθήνα χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο για τον τόπο μας (έχει κόψει μπουχό που λένε στο χωριό μου ο δρόμος).

Καλό θα ήταν κ. Γόντικα, πριν βγάλετε βαρύγδουπες ανακοινώσεις να έχετε σωστά ενημερωθεί. Άλλωστε το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα εκατοντάδες έργα, που εμείς εντάξαμε, εξασφαλίσαμε μελέτες και πιστώσεις και οι νυν τα κοιτάνε απλώς από μακριά.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.