Πολιτικη

Γιαννακούρας: Το 2022 να φέρει την ελευθερία από την πανδημία

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Το καράβι των γιορτών μαζί με το 2021 να διώξει και τον κορωνοϊό" ευχήθηκε ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

Για να μπορέσουν να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο και να πιάσουν τόπο, οι ευχές, που ανταλλάσσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες , που περνάει ο τόπος μας και η παγκόσμια κοινότητα, για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί και του χρόνου, τέτοιες μέρες, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις από τους πιο ευπαθείς, που έχουν ανάγκη και την δική μας αλληλεγγύη.

Η δική μου ευχή είναι να ξεπεράσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται, την πανδημία και να προχωρήσουν σε εμβολιασμό και αυτοί που δεν το έχουν πράξει ακόμα.

Θεωρώ πως πρέπει ο θάνατος γνωστών, φίλων, συγγενών να τους ταρακουνήσει και να κατανοήσουν το χρέος τους έναντι του εαυτού τους πρωτίστως και δευτερευόντως έναντι των συνανθρώπων τους.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους Υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία.

Το 2022 να φέρει την ελευθερία από την πανδημία  και να είναι η τελευταία δοκιμασία για την ανθρωπότητα.

Χρόνια Πολλά!
(το καράβι των γιορτών μαζί με το 2021 να διώξει και τον κορωνοϊό)

Βαγγέλης Γιαννακούρας
Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.