Πολιτικη

Τρίπολη: Το μήνυμα του Γιάννη Σμυρνιώτη για το 2022

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Γιάννης Σμυρνιώτης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Τρίπολη" σε μήνυμά του εύχεται ένα "νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα"

Στην ανατολή του νέου χρόνου, 2022 ευχές για μια άλλη πορεία μακριά απ’ τα προβλήματα και τις δυσκολίες που συσσώρευσαν η τουλάχιστον δεκαετής οικονομική κρίση συνοδευόμενη από την πρωτοφανή παγκόσμια δοκιμασία της πανδημίας του Covid -19.

Αλλά και στο επίπεδο του Δήμου μας, ευχές για αλλαγή της πορείας που οδηγεί στο περιθώριο της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής ζωής του Νομού, της Περιφέρειας και της Χώρας με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα αλλεπάλληλα λουκέτα καταλυμάτων της Τρίπολης την ίδια ώρα που όμοροι δήμοι "βουλιάζουν" από επισκέπτες.

Δυστυχώς, η επί διετία και πλέον στήριξη εκ μέρους μας αλλά και του συνόλου σχεδόν των Δημοτικών Παρατάξεων όλων των επιλογών και προτάσεων της Δημοτικής Αρχής αντί να οδηγήσει σε απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων και δράσεων που είτε βρήκε σε εξέλιξη είτε και με τη δική μας συμβολή ενέταξε, μηδαμινό ή ελάχιστο πραγματικό αποτέλεσμα παρήγαγε.

Αντ’ αυτού επικράτησε η άκρατη επικοινωνιακή εκμετάλλευση ανύπαρκτων ή απολύτως αναγκαίων δράσεων, τις περισσότερες φορές υπέρμετρου οικονομικού κόστους, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αφήσουν έστω και αχνό αποτύπωμα στον αδιαπραγμάτευτο για τον Δήμο Τρίπολης στόχο: Να ξαναγίνει πραγματική πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με την ελπίδα ότι το 2022 θα αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα και την δέσμευση ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για αναστροφή της σημερινής κατάστασης ταυτόχρονα όμως αντίθετοι σε κάθε απόπειρα συντήρησής της, ευχόμαστε σε όλους του δημότες μας, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.