Πολιτικη

Στη Βουλή κατολίσθηση σε δρόμο του Δ. Γορτυνίας

Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μυλωνάκης στην ερώτηση που κατέθεσε αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με ενημέρωση κατοίκων Αρκαδίας, κατολίσθηση πρόσφατα παρατηρήθηκε σε επαρχιακή οδό Δήμου Γορτυνίας. Συγκεκριμένα, η κατολίσθηση σημειώθηκε στον δρόμο Καρκαλός - Σέρβου και οι βράχοι κάλυψαν μέρος του οδοστρώματος. Επιλήφθηκε επί του συμβάντος ειδικό συνεργείο αποκατάστασης βατότητας οδών, δίνοντας τη δέουσα λύση ανάλογη αντιστοίχων συμβάντων κατολισθητικών φαινομένων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το επόμενο χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια του τρέχοντος χειμώνα, διαφαίνεται ότι λόγω της διάβρωσης της πλαγιάς, εκ της οποίας προέκυψε η αποκόλληση βράχων, θα επαναληφθεί το φαινόμενο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αντιστηριχτούν οι υπώρειες και τα πρανή του υψώματος, το οποίο κείτεται επί της εν λόγω επαρχιακής οδού και εκ του οποίου προέκυψε το κατολισθητικό φαινόμενο, δια ενισχυτικών υποστηρικτικών κατασκευών, ώστε να μην εκ νέου αποκολληθούν τμήματα της πλαγιάς, θέτοντας σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.