Πολιτικη

ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Τα λόγια ειπώθηκαν, αναμένουμε πράξεις

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Ανακοίνωση της Ένωσης σχετικά με τη συνάντηση μεταξύ Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και τη στήριξη σωματείων και φορέων του νομού που υιοθέτησαν τα αιτήματα της ΕΛΜΕ σχετικά με το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας.

Στη συνάντηση που ακολούθησε μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και του εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας, εκτέθηκαν διεξοδικά όλα τα αιτήματα -προϋποθέσεις για να λειτουργήσουν ομαλά και με ασφάλεια τα σχολεία και όχι να μετατραπούν σε  χώρους υπερμετάδοσης του κορονοϊου.  

Μάλιστα,  το αίτημα να δοθούν μάσκες υψηλής προστασίας και επιπλέον αντισηπτικά στα σχολεία, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας το αντιμετώπισε θετικά και όπως είπε τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει την ποσότητα και τον τρόπο παράδοσης. Ως ΕΛΜΕ τονίσαμε δε ότι η όποια παροχή από την Περιφέρεια θα πρέπει να κατευθυνθεί συνολικά στην εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στην καθαριότητα). Τα λόγια ειπώθηκαν αναμένουμε το επόμενο διάστημα και τις ανάλογες πράξεις.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.