Πολιτικη

Δήμος Άργους: Απόλυση συνεργάτη Καμπόσου για ανάρτηση

Φωτογραφία: αρχείου/ Δελτίο τύπου Δήμου Άργους-Μυκηνών

Είναι γεγονός πως αρκετοί συνεργάτες του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών είναι...."λαλίστατοι"

Στην εποχή των social media, η παραπάνω έκφραση αναφέρεται, κυρίως, σε σχόλια και, γενικότερα, δημόσιες τοποθετήσεις μέσω διαδικτύου. Ο, δημοφιλέστατος κατά τις δημοσκοπήσεις, Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, "αναγκάστηκε", αυτή τη φορά, ν' απολύσει ειδικό του σύμβουλο ο οποίος προέβη σε σχόλιο για την υπόθεση του φερόμενου ως βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του κ. Καμπόσου

Καταδικάζω απερίφραστα την ανάρτηση συνεργάτη μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος και τοποθετήθηκε για την υπόθεση  βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τόσο τις δικές μου, όσο και της δημοτικής μας παράταξης και είναι καταδικαστέες. Για τον λόγο αυτό προβαίνω σε μία κίνηση υψίστου συμβολισμού ώστε το συγκεκριμένο γεγονός να μην επαναληφθεί και να μην ταυτιστεί με τις ιδέες και τις αξίες τόσο τις δικές μου όσο και των συνεργατών μου. Προχωρώ στη διαγραφή και απόλυση του εν λόγω ειδικού συμβούλου, ελπίζοντας να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια γεγονότα.

Παλαιότερα, ο κ. Καμπόσος είχε "αναγκαστεί" ν' αντιμετωπίσει και πάλι "αμφιλεγόμενα", τουλάχιστον, σχόλια εκ μέρους συνεργατών του, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της επίθεσης κατά του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρη (2018). 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο ίδιος ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών τελεί υπό το καθεστώς του "διαγραφέντος" από τη Ν.Δ.- έστω, τυπικά...- για παρεμφερή περίπτωση....

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.