Πολιτικη

Οικονομόπουλος: «Προφανώς ο κ. Σμυρνιώτης… και κοιμήθηκε νωρίς και άργησε να ξυπνήσει»

Διαβάστε την ανακοίνωση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργου Οικονομόπουλου

 Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, αναφέρει, σε δήλωσή του: "Προφανώς ο κ. Σμυρνιώτης … και κοιμήθηκε νωρίς και άργησε να ξυπνήσει. Διαφορετικά, θα έβλεπε ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης - με όλες τις δυνάμεις της και με ό,τι μέσα διαθέτει και με όλο το σχετικό ανθρώπινο δυναμικό της - ήταν σε εγρήγορση και δράση με τις πρώτες νιφάδες του χιονιού. 

Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, Πολιτική Προστασία κλπ, εργαζόμενοι και συνεργαζόμενοι, οι πάντες, ώστε να μην κλείσει καμία κεντρική αρτηρία, κανένας σημαντικός δρόμος, στην Τρίπολη και στα χωριά… και δεν έκλεισε ούτε για ένα λεπτό. Μηχανήματα, αλάτι, εργάτες - προσβάσιμη κάθε υπηρεσία, κάθε σημαντική υποδομή, όπως το νοσοκομείο, Ι.Κ.Α κλπ. 

Όλη τη νύχτα, όλες τις ώρες, όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Δεν… κοιμηθήκαμε, δεν αδρανήσαμε, δεν καθυστερήσαμε."

Νέα ανάρτηση Σμυρνιώτη

Απαντώντας στην παραπάνω ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Σμυρνιώτης δημοσιοποίησε, μέσω facebook, τα εξής:

Αν δείχνατε την ίδια επιμέλεια με αυτή της διεξαγωγής συσκέψεων και της έκδοσης δελτίων τύπου και στην πραγματική αντιμετώπιση του παγετού και της ελαφράς βραδινής χιονόπτωσης δεν θα ήταν αυτές οι εικόνες σε περιοχές με έντονες κλίσεις όπως στην Αγ. Αικατερίνη σήμερα κοντά στο μεσημέρι.

Αφού λοιπόν προφανώς εσείς "κουρασμένοι" από τις συσκέψεις και νωρίς κοιμηθήκατε χθες βράδυ και αργά σήμερα το πρωί ξυπνήσατε για να "απαντήσετε", βγάλτε έστω και τώρα τις αλατιέρες στους δρόμους που είναι ακόμα παγωμένοι , αφήστε περισσότερο αλάτι σε πλατείες και άλλους δρόμους γιατί τα πεζοδρόμια έχουν γίνει παγοδρόμια και εάν δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε την εμμονή σας με τα δελτία τύπου αφήστε τα τουλάχιστον για μετά την εξομάλυνση της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή προέχει η ασφάλεια των δημοτών μας.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.