Πολιτικη

Σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Συναντήσεις στο πλαίσιο παρουσίασης των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ ενάντια στην ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος που πλήττει την Ελληνική κοινωνία. 

Την Παρασκευή 04/03 κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τύπου κ. Δημήτριο Μάντζο , τον Βουλευτή Αρκαδίας και Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο , καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του Νομού μας. 

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις γίνονται στο πλαίσιο παρουσίασης των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ ενάντια στην ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος που πλήττει την Ελληνική κοινωνία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Μεγαλόπολη
Συνάντηση στις 08:30 - 09:00 με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης ¨Ο Φιλοποίμην¨  και επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της πόλης.

Τρίπολη
Συνάντηση στις 13:30 με  τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης ¨Ο ΕΡΜΗΣ¨.
Συνάντηση στις 14:00 με  το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Επιμελητηρίου από το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.