Πολιτικη

Αργολίδα: Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Συναντήσεις με φορείς της Υγείας στην Πελοπόννησο αλλά και επισκέψεις σε νοσοκομεία περιλάμβανε η περιοδεία της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στην Πελοπόννησο

Τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποίησε και στην Αργολίδα. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα Δημόσιας Υγείας που αντιμετωπίζει η Αργολίδα τόσο σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας όσο και σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι ο μείζων θεσμικός ρόλος του ΙΣΑ, όπως και κάθε Ιατρικού Συλλόγου της χώρας, είναι να αποτελεί σύμβουλο της πολιτείας και θεματοφύλακα της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Αναμένοντας για διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αλλά και ενόψει κρίσιμων αποφάσεων για τη Δημόσια Υγεία, επισημάνθηκε στην κα Υπουργό ότι ο ΙΣΑ προτιμά να συμμετέχει στο σχεδιασμό και να συμβουλεύει, παρά να ασκεί εκ των υστέρων κριτική. 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.