Πολιτικη

Νίκας: “Συγχαρητήρια στον Κώστα Τζιούμη για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση”

Τα συγχαρητήριά του στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμη, για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν, έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Τα συγχαρητήριά του στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμη, για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν, με σκοπό να τιμηθούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της προβολής του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη “1821, η φλόγα της Επανάστασης”.

Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε μάλιστα ένα συμβολικό δώρο στον κ. Τζιούμη, με τις έξι «Σφραγίδες της Ελευθερίας, που αποτελούν δημιούργημα σπουδαστών της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας.

Ειδικότερα, ο κ. Νίκας είπε: «Στον Δήμαρχο της ιστορικής Τρίπολης θέλω να δώσω ένα συμβολικό δώρο. Είναι ο Δήμαρχος της πόλης η οποία προσέφερε ίσως τα περισσότερα στον Αγώνα των Ελλήνων. Είναι οι σφραγίδες της Ελευθερίας, σε ασήμι. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι έχουν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά τα οποία φοιτούν στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας.

Δήμαρχε, συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχεις πράγματι κάνει για τον εορτασμό των 200 ετών».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.