Πολιτικη

Τατούλης: “Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει επιτέλους να αναγνωρίσει την προσφορά των Ντρέδων!”

Τις εκδηλώσεις εορτασμού της 201ης Επετείου της εξέγερσης και ορκωμοσίας των Ντρέδων παρακολούθησε  ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης 

Τις εκδηλώσεις εορτασμού της 201ης Επετείου της εξέγερσης και ορκωμοσίας των Ντρέδων παρακολούθησε  ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης μαζί με τις Περιφερειακές Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα και τους κ.κ. Λεωνίδα Παπακώστα και Γιώργο Μπακούρο.

Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο και κατόπιν ακολούθησε η αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Ντρέδων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων που ακολούθησαν, ο κ.Τατούλης δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σήμερα στην περιοχή Άνω Δώριο (Σουλιμά) της Μεσσηνίας όπου ξεκίνησε η Επανάσταση για την περιοχή της Τριφυλίας από τους ηρωικούς Ντρέδες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στις πιο κρίσιμες στιγμές της Επαναστάσεως.

Το Έθνος μας οφείλει πολλά στους ατρόμητους και θαρραλέους Αγωνιστές όπως τον Παπατσώρη, τον Γκρίτζαλη, τον Μέλιο κ.α. Οι Ντρέδες αποτελούν σύμβολο ρώμης, γενναιότητας και προσφοράς μέσα από την αφοσίωση και την ανιδιοτελή αγάπη τους για την Πατρίδα μας. Επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει επισήμως την τεράστια προσφορά των Ντρέδων στους Αγώνες της Εθνεγερσίας του 1821».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.