Πολιτικη

Τζιούμης: Προάγουμε τις αξίες της φιλίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών των Δήμων Τρίπολης και Φοινικαίων

Φωτογραφία: tripolis.gr

Οι δύο πλευρές προγραμματίζουν κοινές δράσεις συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ευρώπη για τους πολίτες 2014-2020".

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (29/3/2022), στο Δημαρχείο της πόλης, ανάμεσα σε εκπροσώπους των υπό αδελφοποίηση Δήμων Φοινικαίων και Τρίπολης.

Πρόκειται για μία συνάντηση που αποτελεί συνέχεια της τελετής αδελφοποίησης, την αμέσως προηγούμενη ημέρα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Τρίπολης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Δήμαρχος Φοινικαίων κ. Χρήστος Κίτσος, ο Βουλευτής του Αλβανικού Κοινοβουλίου και Αντιπρόεδρος του κόμματος Εθνική Ελληνική Mειονότητα για το μέλλον, κ. Νίκος Κουρής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα. Ελένη Καρούντζου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι δύο πλευρές προγραμματίζουν κοινές δράσεις συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευρώπη για τους πολίτες 2014-2020» στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Τρίπολης.

Θα υπάρξουν ανταλλαγές επισκέψεων, ενώ θα υλοποιηθούν προγράμματα, προς όφελος των δύο δήμων.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: "Επισφραγίζουμε στην πράξη μια αδελφοποίηση η οποία θα είναι εποικοδομητική και για τα δύο μέρη.Τις δύο περιοχές συνδέουν ισχυροί ιστορικοί δεσμοί και η αδελφοποίηση μάς φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Θέλουμε αυτή η συνεργασία να αποβεί δυνατή, προάγοντας τις αξίες της φιλίας, της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης μεταξύ των πολιτών των δύο τόπων και προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζουμε κοινές δράσεις στο προσεχές μέλλον".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.