Πολιτικη

Tζιούμης: Εξαιρετική συνεργασία του Δήμου με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Νίκο Κουτσόγιωργα δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Πέμπτη (31/3/2022).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήσαν για τις αστικές συγκοινωνίες, με τον Δήμαρχο να εξάρει την προσπάθεια και το κοινωνικό έργο το οποίο επιτέλει το ΚΤΕΛ, κάτω από δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσόγιωργας συνεχάρη τον Δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες του, αναφορικά με το κυκλοφοριακό, καθώς και για το υπό εξέλιξη έργο της ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Επίσης, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, ο οποίος, όπως υπογράμμισε, έχει ανταποκριθεί σε ό,τι έχει ζητηθεί από την πλευρά του ΚΤΕΛ.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: «Υποδεχθήκαμε σήμερα τον κ. Νίκο Κουτσόγιωργα και επιβεβαιώσαμε την εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το ΚΤΕΛ δεν σταμάτησε στιγμή, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, να εξυπηρετεί τους πολίτες στην περιοχή μας, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες. Ο Δήμος Τρίπολης, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να συμβάλει στην αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών μας».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.