Πολιτικη

Π. Ζούνης: Εύχομαι και ελπίζω οι φύλακες να έχουν γνώση

Δήλωση του υπεύθυνου του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αρκαδίας.

Με αφορμή την έναρξη της δίκης στο Ναύπλιο στις 19/4/2022, για το προ δεκαετίας σκάνδαλο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ο Πέτρος Ζούνης υπεύθυνος για θέματα υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ έκανε την παρακάτω δήλωση:

Μετά από δέκα και πλέον χρόνια ήρθε στο ακροατήριο η εκδίκαση ενός μεγάλου σκανδάλου, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ισότιμου και αντίστοιχου σε τοπικό επίπεδο του σκανδάλου Novartis.

Η εκδίκαση ξεκίνησε στις 19/4/2022. Πριν ξεκινήσει είχαμε ως προεόρτιο επίθεση σε μάρτυρα και στη συνέχεια ένσταση για να εξαιρεθεί η πολιτική αγωγή.'' Άμα τη ενάρξη'' αναβολή μέχρι τις 11/5/2022 για να τοποθετηθεί το δικαστήριο στην  ένσταση. 

Στο μεσοδιάστημα αυτό, μεταξύ αρνιού και αυγών, από ότι ακούγεται, μελετάται το πρόγραμμα των νέων παρεμβάσεων που περιλαμβάνει νέες "ντρίπλες" για να προκύψουν παρατεταμένες συνεχόμενες αναβολές, μιας και δεν κατάφεραν να μείνει ο φάκελος στο ψυγείο, έως ότου έρθουν καλύτερες μέρες.

Εύχομαι και ελπίζω οι φύλακες να έχουν γνώση και η τέταρτη εξουσία(κυρίως η τοπική που γνωρίζει το θέμα) να σπάσει την επί δέκα πενθήμερο  σιωπή της και να ενημερώσει τους πολίτες, για το πώς ξοδεύονται τα λεφτά τους, όπως υποχρεούται.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.