Πολιτικη

"Άλλα 10,8 εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες της ΤΕΡΝΑ"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Άλλα 10,8 εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες της ΤΕΡΝΑ.

Άλλη μια δόση 10,8 εκ. ευρώ για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο υπέγραψε η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Πρόκειται για την κατασκευή 7 Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, με λεφτά των φορολογούμενων για να μεταφέρονται πχ τα απορρίμματα των Αγίων Θεοδώρων και του Λεωνιδίου στη Παλαιόχουνη, για τις ανάγκες της κεντρικής διαχείρισης της ΤΕΡΝΑ που υπέγραψε ο Τατούλης και υλοποιεί ο Νίκας. 

Λέμε ότι είναι άλλη μια δόση, γιατί έχουν προηγηθεί άλλες και θα έρθουν και άλλες, στην πορεία της ιδιωτικοποίησης των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο, που αποφασίστηκε στηρίχθηκε και υλοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ και τις συγκυβερνήσεις τους. 

Όσο και να νιώθουν περήφανα δικαιωμένα ή στενοχωρημένα τα στελέχη των αστικών κομμάτων  στη Πελοπόννησο, που υλοποιούν αυτή την πολιτική, δεν μπορούν να κρύψουν την ταύτισή τους στο κύριο, την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο και τις ρήτρες που τη συνοδεύουν για να έχει εγγυημένη κερδοφορία. 

Το μάρμαρο το πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα με την ακρίβεια και τα χαράτσια να φουντώνουν.           

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.