Πολιτικη

Κοινή κάθοδο στις εκλογές για "Ελληνική Ανατροπή" και "Ελληνισμό"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ ΕΛ.Α.

Ανακοίνωση του κόμματος "Ελληνική Ανατροπή- Ελεύθεροι Άνθρωποι"

Σε συμφωνία για ένταξη και κοινή εκλογική κάθοδο στις επικείμενες εκλογές με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ήρθε ο πρόεδρος του ΕΛΑ (Ελληνική Ανατροπή – Ελεύθεροι Άνθρωποι), κ. Πάρις Κουρτζίδης, με τον πρόεδρο του συνασπισμού «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ», κ. Κώστα Ντάλιο, ενόψει και της επίσημης παρουσίασης του πολιτικού συνασπισμού-«ομπρέλα» την 19η  Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» συμμετέχουν, συστρατεύονται και συμπορεύονται το «ΛΕΥΚΟ», το «Διεθνές Κίνημα Γυναικών», το «Διεθνές Κίνημα ΑΜΕΑ», η «Διεθνής Ένωση Χρηστών Τηλεπικοινωνιών – Ένωση Οικοτεχνών-Χειροτεχνών, το «Κίνημα Πολιτών για την Ασφάλειά τους» και η «Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων».

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ υπό την προεδρεία του κ. Πάρι Κουρτζίδη έχουν επιπλέον προσχωρήσει το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» – ΕΛ.Α, τα «Λιοντάρια-Συνέργεια για την Ελλάδα» του Μιχάλη Χαραλαμπίδη (ιδρυτικό στέλεχος ΠΑΣΟΚ), το «Κόμμα ΑΜΕΑ» του Ιωάννη Κοντογιάννη (υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας), οι Χρόνης Δαμιανίδης (υποψήφιος βουλευτής Βέροιας), Ζωή Νασίκα (υποψήφια βουλευτής Λάρισας), Μαργαρίτα Αβραντίνη (υποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιά) και Χρήστος Αναστασίου από την «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ», καθώς και ο Σοφοκλής Βλαστάρης – αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβητικών (ΕΛΟΔΙ) και πρόεδρος του Σωματείου Διαβητικών Νομού Σερρών.

 Να θυμίσουμε ότι η επίσημη παρουσίαση του πολιτικού συνασπισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» πρόκειται να γίνει σε ειδικά συμβολική εκδήλωση-ορόσημο στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 – Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (Grand Hotel Palace, ώρα 20:00).  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.