Πολιτικη

Τρίπολη: 140.000 ευρώ για το γήπεδο Φιλικών από την Περιφέρεια

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Συνδράμει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών, συνάντηση του περιφερειάρχη με το Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Παρασκευή 13 Μαΐου, με την διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στην εν λόγω συνάντηση, στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας, παρουσία και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Σκαντζού, γνωστοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμει με 140.000 ευρώ στην αποκατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης ο οποίος θα διαθέσει 65.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό.

Όπως ενημερώθηκε ο Π. Νίκας, η ΑΕΚ Τρίπολης -σωματείο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στην αρκαδική πρωτεύουσα-, στην πρόσφατη αλλαγή του καταστατικού της προβλέπει και την δημιουργία τμήματος ναυταθλητισμού, για το οποίο εξετάζεται η δυνατότητα να αξιοποιηθεί ως προπονητήριο η λίμνη Τάκα, στο πλαίσιο σχετικής συνεργασίας με την Περιφέρεια.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.