Πολιτικη

"Η περιφερειακή αρχή Νίκα αδιαφόρησε για την αδικία εις βάρος της πυρόπληκτης Αρκαδίας"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εκτός ευνοϊκής ρύθμισης για διαγραφή οφειλών προς τη ΔΕΗ η Γορτυνία και η Μεγαλόπολη.

Σε ανακοίνωση που απέστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας αναφέρει:

Αναγκάστηκα σήμερα (16 Μαΐου) κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου , διαπιστώνοντας την πλήρη αδιαφορία για μία ακόμα φορά της περιφερειακής αρχής Νίκα, όσον αφορά την διαγραφή οφειλών προς τη ΔΕΗ από κατοίκους πυρόπληκτων περιοχών του Αυγούστου του 2021, να φέρω ως εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης , την εξαίρεση από την εν λόγω ευνοϊκή ρύθμιση της Γορτυνίας , της Μεγαλόπολης καθώς και της Ανατολικής Μάνης.

Περιοχές που όχι μόνο επλήγησαν από τις πυρκαγιές τον περσινό Αύγουστο αλλά είναι και περιοχές που δεν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση και η εξαίρεσή τους αποτελεί κατάφωρη αδικία.

Μάλιστα πριν αποφασιστεί από το σώμα αν θα συζητηθεί το θέμα ή όχι, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου , διέκοψε, αδίκως για εμένα τη συνεδρίαση για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Ζητώ άμεση συζήτηση και απόφαση για το σημαντικό αυτό ζήτημα, που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους πληγέντες συμπατριώτες μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.