Πολιτικη

"Όποιος δεν θέλει για Πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα, μπορεί να έρθει μαζί μας"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Βασικά σημεία της σημερινής συνέντευξης του Βουλευτή Αρκαδίας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ

Οποίος δε θέλει για πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα και συμφωνεί με το σοσιαλδημοκρατικό μας πρόγραμμα, μπορεί να έρθει μαζί μας

 Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Λευκό Οίκο: Εμείς έχουμε μία διαφορετική αντίληψη από τα υπόλοιπα κόμματα σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική και το έχουμε δείξει με πράξεις. Κρατάμε διαχρονικά μία πατριωτική στάση και γι’ αυτό κάθε φορά που πηγαίνει ένας Πρωθυπουργός της Ελλάδας στο εξωτερικό θέλουμε να πετύχει γιατί αν πετύχει, είναι θετικό για τη χώρα μας.

Ενώ το κόμμα μας θα μπορούσε να λέει σε όλες τις συμφωνίες «όχι» προκειμένου να είμαστε αρεστοί, παίρνουμε ευθύνη∙ όπως ψηφίσαμε την ελληνογαλλική συμφωνία ψηφίσαμε και την ελληνοαμερικανική συμφωνία παρότι έχει πολλά προβλήματα. Ψηφίζουμε τις συμφωνίες γιατί πάνω από όλα βάζουμε το πατριωτικό μας καθήκον.

Αν η ομιλία του κ. Μητσοτάκη συγκριθεί με του κ. Τσίπρα τότε μπορώ να σας πω ότι μπορεί να είναι καλύτερη η ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Αν όμως λάβουμε υπόψη μας τι είπε ο κ. Ανδρουλάκης στην Ευρωβουλή όπου έθεσε για πρώτη φορά το θέμα του εμπάργκο των όπλων της Ευρώπης στην Τουρκία, θα καταλάβετε την ουσιώδη διαφορά στις ομιλίες.

Οποίος δε θέλει να είναι Πρωθυπουργός ο κ Μητσοτάκης και ο κ Τσίπρας και συμφωνεί με το σοσιαλδημοκρατικό μας πρόγραμμα, μπορεί να έρθει μαζί μας. Εμείς δεν απευθυνόμαστε στα κόμματα, αλλά στον κόσμο και θα τιμήσουμε αυτό που του λέμε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.