Πολιτικη

Κώστας Τζιούμης: "Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές μας" (pics)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης

Η υπογραφή συμφωνητικού, για το έργο ανάπλασης της πλατείας Μαντινείας (Μπασιάκου), έγινε την Πέμπτη (19/5/2022), ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και τον ανάδοχο κ. Παναγιώτη Μιχαλίτση.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 499.970,00 € και η προθεσμία υλοποίησης ανέρχεται σε 12 μήνες.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος τόνισε: «Σήμερα, προχωρήσαμε στις υπογραφές για ακόμα ένα σημαντικό έργο ανάπλασης πλατείας στον Δήμο μας.

Ήδη, έχουμε παραδώσει αναβαθμισμένη την πλατεία Συνοικισμού Κολοκοτρώνη. Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, αλλά και στην πλατεία Ριζών, ενώ πλέον παίρνει σειρά η πλατεία Μαντινείας.

Στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι κάθε γειτονιά –στην πόλη, αλλά και στα χωριά μας- να ομορφαίνει, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Ο Δήμος Τρίπολης διαθέτει πολλές φυσικές ομορφιές, οι οποίες αναδεικνύονται, η περιοχή μας γίνεται πιο ελκυστική, πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη».

Δείτε εδώ σχετικό φωτογραφικό υλικό

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.