Πολιτικη

Γορτυνία: Εισαγωγή ΑμεΑ σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Δήμος Γορτυνίας

Ανακοίνωση του Δήμου της Γορτυνίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση της Γορτυνίας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή καταρτιζομένων ηλικίας 18 έως 58 ετών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθηνών, για το σχολικό έτος 2022-2023. 

Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τη Δευτέρα 23.05.2022 έως την Παρασκευή 03.06.2022.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τα κριτήρια εισαγωγής στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών καθώς και τις ειδικότητες, εδώ: https://www.oaed.gr/prosklhsh-ekdhloshs-endiaferontos-ghia-tin-eisaghoghi-katartizomenon-sti-skholi-epaghghelmatikis-katartisis-atomon-me-anapiria-athinwn-ghia-to-skholiko-etos-2022-2023

Και στην ιστοσελίδα της Δ.ΥΠ.Α. www.oaed.gr στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις». 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.