Πολιτικη

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αρκαδίας: Μέρα-ορόσημο για την παράταξη η 15η Μαΐου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών.

Η 15η Μαΐου αποτελεί μια μέρα ορόσημο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Είναι ένα καθοριστικό βήμα για την ανασυγκρότηση, την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του σε ένα σύγχρονο αριστερό κόμμα, βασικό κορμό της προοδευτικής παράταξης και της αντιστοίχισης του κομματικού με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα καθοριστικό βήμα για την περαιτέρω πορεία του και την πορεία της χώρας. Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νέα ώθηση και δυναμική στο δρόμο για τη νίκη στις εκλογές και τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης που θα δώσει ανάσα στην κοινωνία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συμμετείχαν σε αυτή τη μέρα γιορτής και δημοκρατίας, ενισχύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Υπερδιπλασιάσαμε τα μέλη μας στην Αρκαδία, με 596 νέα μέλη να προσέρχονται στην εκλογική διαδικασία και συνολικά 1031, παλιά και νέα μέλη, να ψηφίζουν για Πρόεδρο.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις εφορευτικές επιτροπές και στα μέλη μας που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία όλη αυτή η εκλογική διαδικασία.

Ευχαριστούμε επίσης, και τις υπηρεσίες των δήμων και των οργανισμών που διευκόλυναν με την παραχώρηση χώρων και ανθρώπων για την ομαλή λειτουργία αυτού του εγχειρήματος.

Τον Αλέξη Τσίπρα ψήφισαν 1027 ενώ βρέθηκαν 1 λευκό και 3 άκυρα

Για την εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή ψήφισαν 435 παλαιά μέλη, τα οποία είχαν γραφτεί μέχρι και τις 21 Μαρτίου

Τα έγκυρα για την Κ.Ε. ήταν 432, ενώ βρέθηκαν 2 λευκά και 1άκυρο.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι έλαβαν:

Νομαρχιακή  Επιτροπή
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.