Πολιτικη

Live τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Tην Τετάρτη 25 Μαΐου στις 18:00

Σήμερα στις 18:00, η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γορτυνίας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη facebook σελίδα: «Δήμος Γορτυνίας/Municipality of Gortynia». Παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη εδώ: https://www.facebook.com/events/1069758230291559?ref=newsfeed 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Αποδοχή ποσού 29.920,00€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 για την  κάλυψη λειτουργικών δαπανών  στις σχολικές μονάδες του Δήμου Γορτυνίας (Β΄ κατανομή).

2. Διαπίστωση αναγκαιότητας μίσθωσης κλειστού χώρου στάθμευσης οχημάτων, μηχανημάτων έργου και λοιπού μηχανολογικού εξοπλισμού Δήμου Γορτυνίας και ορισμός μελών για την επιτροπή εκτίμησης ακινήτου.

3. Αποτίμηση και καταβολή σε χρήμα του γάλακτος που δεν χορηγήθηκε εντός του έτους 2021 στο εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Γορτυνίας.

4. Συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως του εορτασμού του Αγίου Ενδόξου Εθνο-Ιερομάρτυρος Ιωσήφ εκ Δημητσάνης.

5. Αίτημα της Δημοτικής Χορωδίας Μεγαλόπολης «Πυλάδης» για τη πραγματοποίηση εκδήλωσης, στο δημοτικό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη Τοπική Κοινότητα Δημητσάνας.

6. Αίτημα του σωματείου «Άνθη της Πέτρας», για χρήση κοινόχρηστων χώρων, για την υλοποίηση του 4ου εργαστηρίου της παραδοσιακής τέχνης της πέτρας.

7. Αίτημα του Συλλόγου Βαλτεσινιωτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» για χρήση κοινόχρηστου χώρου, για τη διεξαγωγή εκδήλωσης.

8. Αίτημα του Συλλόγου Τριποταμιάς-Καπελίτσας «Ο Κόροιβος», για χορήγηση οικοδομικών υλικών.

9. Αίτημα κάλυψης μεταφοράς μαθητικών ομάδων στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής.

10. Αίτημα του Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων, για ενίσχυση σχολικής εκδρομής. 

11. Αίτημα του Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας, για ενίσχυση σχολικής εκδρομής.

12. Επιστολή του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη λύση μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου με την επωνυμία «Ξενοδοχείο Δημητσάνας».

13. Αίτημα του κ. Παναγιώτη Πετρόπουλου, δημότη Τοπικής Κοινότητας Τριποταμιάς, για έγκριση εργασιών.

14. Αίτημα του κ. Σταύρου Ραδαίου, δημότη Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας, για χρήση κοινόχρηστου χώρου, για τη διεξαγωγή εκδήλωσης.

15. Αίτημα της κ. Δέσποινας Κατσικερού, αναπληρωματικού μέλους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας για διαγραφή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.

16. Υλοτομήσεις δέντρων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας.

17. Έγκριση δεύτερης (2ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Γορτυνίας οικονομικού έτους 2022.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.