Πολιτικη

Κ. Βλάσης: Τα νιάτα της Αρκαδίας μας διαπρέπουν!

2η θέση σε ολόκληρη την Ελλάδα στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής WRO Hellas για τα παιδιά της Lousios Waterpower Team από τη Δημητσάνα!

Τη σπουδαία διάκριση που συνιστά η κατάληψης της 2ης θέσης πανελληνίως από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής WRO Hellas , σχολίασε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο τέως υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης.

"2η θέση σε ολόκληρη την Ελλάδα στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής WRO Hellas για τα παιδιά της Lousios Waterpower Team από τη Δημητσάνα!

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, αλλά και στον προπονητή - παιδαγωγικά υπεύθυνο της προετοιμασίας - εκπαιδευτικό Γιάννη Καρούντζο.

Συνολικά 9 ομάδες από Δημοτικά σχολεία της Γορτυνίας συμμετείχαν φέτος στην αρχική φάση του Περιφερειακού Διαγωνισμού, από τις οποίες οι 5 προκρίθηκαν στον Τελικό, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού. Τα νιάτα της Αρκαδίας μας διαπρέπουν!!", έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.