Πολιτικη

Την Παρασκευή η επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ποια είναι τα έξι θέματα που πρόκειται να συζητηθούν.

Στην πρόσκληση που εστάλη αναφέρεται:

Σας καλούμε την 3η Ιουνίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1.Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης μικτού πρατηρίου υγραερίου και υγρών καυσίμων με πλυντήριο – λιπαντήριο και ηλεκτροφορτιστή οχημάτων της ΚΑΝΕΛΛΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε., επί της οδού Ναυπλίου στο Ο.Τ.: 634 της Πολεοδομικής Ενότητας Κολοκοτρώνη, επέκτασης σχεδίου πόλης Τρίπολης».

2.Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος (ψησταριά)» ιδιοκτησίας της κας Λιαρίκου Ασπασίας του Ευαγγέλου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη & Επισκόπου Άνθιμου στην Τρίπολη.

3.Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος – Επιχείρηση Αναψυχής» ιδιοκτησίας του κ. Μαγγανά Λουκά του Αντωνίου» που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 10 στην Τρίπολη.

4.Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «καφέ μπαρ» ιδιοκτησίας της κας Georgieva Ivelina, που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αριθ. 32 στην Τρίπολη.

5.Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Παπαγεωργάκης Ι. – Κουτσιούκος Χ. και Σια Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 36 στην Τρίπολη.

6.Συζήτηση θεμάτων της Κοινότητας Τρίπολης και του Δήμου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.