Πολιτικη

Τρία χρόνια από την εκλογή Τζιούμη (video)

Δείτε την πρώτη δήλωση του δημάρχου Τρίπολης άμα τη εκλογή του.

Τέτοια ημέρα ήταν πριν από τρία χρόνια, 2 Ιουνίου 2019, όταν ο Κώστας Τζιούμης κατά τη διάρκεια του Β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακηρύχθηκε δήμαρχος Τρίπολης.

Η αναμέτρηση με τον υποψήφιο και επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννη Σμυρνιώτη, ήταν "αμφίρροπη" στον πρώτο γύρο των εκλογών και έτσι συνέβη και στον δεύτερο γύρο. "Κονταροχτυπήθηκαν" και έδωσαν μάχη σώμα με σώμα για τη διοίκηση του δήμου Τρίπολης.

Λίγη ώρα αφότου επισημοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών Τρίπολης, ο νέος Δήμαρχος της αρκαδικής πρωτεύουσας, Κώστας Τζιούμης, προέβη σε δήλωση στα ΜΜΕ.

Στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους, όσους τον ψήφισαν και όσους δεν τον ψήφισαν, όλους όσους τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα και δεσμεύτηκε για ομαδική προσπάθεια, σκληρή δουλειά για βελτίωση του Δήμου. 

Δείτε τη δήλωσή του:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.