Πολιτικη

"Άκυρο" από την παράταξη Τατούλη σε πρόσκληση Σκαντζού

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Oι Αρκάδες Σύμβουλοι της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" αρνήθηκαν να παραστούν σ' ενημέρωση για την εξέλιξη έργων στην Αρκαδία

Η παράταξη του κ. Τατούλη εξέδωσε, σχετικώς, την παρακάτω ανακοίνωση:

Ένα χρόνο πριν τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, η Περιφερειακή Αρχή του κ. Νίκα …θυμήθηκε να επιδείξει κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας. 

Ο βασικός υβριστής της παράταξης μας και γνωστός ταραχοποιός κ. Σκαντζός αποφάσισε να προσκαλέσει στο πολυτελές γραφείο του για να συνεννοηθεί(!) με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Αρκαδίας και να τους ενημερώσει για την εξέλιξη των έργων.

Ο φυγόπονος τ. Δήμαρχος της Β. Κυνουρίας που με την ολιστική βοήθεια του Βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ κατόρθωσε να εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος ενοχλήθηκε και θύμωσε που οι Σύμβουλοι της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του.

Αγαπητέ Μανώλη,

Ο λόγος που δεν αποδεχτήκαμε την πρόσκληση σου ήταν ακριβώς «επειδή αγαπάμε την Αρκαδία»! Η ανικανότητα και η αδράνεια σου είναι γνωστή στους πολίτες.

Οι «παρεούλες» σε κλειστά γραφεία  δεν μας αφορούν.

Θα έχετε αντιληφθεί πλέον, ότι στις δημόσιες παρουσίες σας, οι πολίτες σας αφήνουν να απολαμβάνετε τη μοναξιά σας…  

Τις απαντήσεις για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων που παραλάβατε, τις συνεχιζόμενες απεντάξεις, τη σωρεία των παρατάσεων και τις προκλητικές συμπληρωματικές συμβάσεις σε ό,τι αφορά τα έργα της Αρκαδίας, οφείλετε να τις δώσετε στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι πίσω από κλειστές πόρτες. 

Η προσπάθεια σου να βρεις άλλοθι για την ανικανότητα και την ανυπαρξία σου μέσω «ευγενών» προσκλήσεων δεν είχε αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την παράταξη μας.

Αν φυσικά ο λόγος της πρόσκλησης ήταν για να μας αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος Αντιπεριφερειάρχης από τον προκάτοχο σου κ. Λαμπρόπουλο και διαθέτεις περισσότερο πνεύμα συνεργασίας, αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά την παράταξη σας και δεν θα το σχολιάσουμε.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.