Πολιτικη

Τρίπολη: Kαθαρισμός και κατεδάφιση παλαιών αποθηκών

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα μετακινηθούν τα υλικά που βρίσκονται στις παλαιές αποθήκες της Πολιτικής Προστασίας, στην Τρίπολη, στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων που θα υπογραφούν.

Όπως δήλωσε, ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όποιο υλικό στις εν λόγω αποθήκες αξιολογηθεί ότι παραμένει χρήσιμο θα αξιοποιηθεί ενώ για όσα έχουν καταστραφεί θα υπογραφούν πρωτόκολλα καταστροφής.

Μετά την απομάκρυνση των πιο πάνω υλικών, όπως και ορισμένων ειδών από άλλες Διευθύνσεις, θα ακολουθήσει άμεσα η κατεδάφιση όλων των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στον εν λόγω χώρο επί της οδού Καλαμών, στην Τρίπολη.

Στον συγκεκριμένο χώρο, συνέχισε ο περιφερειάρχης, θα ξεκινήσει η κατασκευή του Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας με χρηματοδότηση της πολιτείας.

Όπως είναι γνωστό, πλέον η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει οργανώσει στις έδρες και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, αποθήκες πολιτικής προστασίας, με όλα τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.