Πολιτικη

Στο δημοσιογραφικό briefing της Ε.Ε. ο Γιώργος Κουλουράς

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εκπροσώπησε τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Δημοσιογραφικό briefing της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου με αφορμή τα Ποσειδώνια, την κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση.

Στο δημοσιογραφικό briefing, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, εκπροσωπήθηκε από τον Αρκά, πολιτικό επιστήμονα, πολιτικό αναλυτή και δημοσιογράφο Γιώργο Κουλουρά.

Στη συζήτηση συμμετείχε η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών κα. Αντίνα Βαλεάν οποία έκανε αναφορα για τις τελευταίες εξελίξεις στις θαλάσσιες, αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές. Τους επικείμενους κανόνες για τη χρήση βιώσιμων καυσίμων στη ναυτιλία και την αεροπορία, καθώς και για την ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων σε όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο του briefing ο κ. Κουλουράς είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με την Ευρωπαία Επίτροπο κα. Βαλεάν για τα παραπάνω θέματα.

Συντονίστρια ήταν η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κα. Νιόβη Ρίγκου.

Εκ του Οργανισμού

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.