Πολιτικη

Τρίπολη: Χαλαρό "τετ α τετ" Νίκα- Δημοσιογράφων (pics)

Φωτογραφία: Chris Gkonis

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρέθεσε γεύμα σ' εκπροσώπους των ΜΜΕ της Αρκαδίας

Πριν από μερικές ημέρες, σε γνωστό εστιατόριο της Πλατείας του Άρεως, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τους Αρκάδες Αντιπεριφερειάρχες κυρίους Σκαντζό και Λαμπρόπουλο, είχε την ευκαιρία να συναντήσει εργαζόμενους στα ΜΜΕ της Αρκαδίας, μέσα σε κλίμα οπωσδήποτε πιο ευχάριστο απ' αυτό των συνεδριάσεων των Περιφερειακών Συμβουλίων.

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, που μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη "συνεργασία", όπως την χαρακτήρισε, μεταξύ των τοπικών ΜΜΕ και της Περιφέρειας, επιθυμούσε εδώ και καιρό να οργανώσει την συνάντηση αυτή, ωστόσο, "ελέω" πανδημίας, ήταν υποχρεωμένος να περιμένει τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών.

Πάντως, ο κ. Νίκας δεν "αποκάλυψε" εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως θ' ανακοινώσει τις προθέσεις του εν καιρώ. Οπωσδήποτε, όμως, υπήρξαν τα..."αναπόφευκτα πηγαδάκια", όπου, φυσικά, η συζήτηση περί της πολιτικής είχε την "τιμητική" της...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.