Πολιτικη

"Η καταστροφική διοίκηση «Νίκα» θα κλείσει ανεπιστρεπτί"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Κοινή δήλωση όλων των περιφερειακών συμβούλων σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Πε.Συ.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, οι πολίτες της Πελοποννήσου κλήθηκαν να ψηφίσουν για Περιφερειάρχη μέσα σε κλίμα απόλυτης κομματικοποίησης.

Όλα τα κόμματα, μεγαλύτερα και μικρότερα, επέλεξαν να δώσουν χρίσματα σε υποψηφίους, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν τον Περιφερειάρχη, με μοναδικά και μόνο κομματικά κριτήρια.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», με μεγάλο όπλο τον επικεφαλής της Πέτρο Τατούλη και ψηφοδέλτια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες με πρόσωπα απ’όλους τους πολιτικούς χώρους, που κατάφεραν να υπερβούν τους εκβιασμούς, τις απειλές και τις διαγραφές που δέχτηκαν, κατάφερε να επικρατήσει στον Α’γύρο, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο πολιτικό άθλο.

Ο Παναγιώτης Νίκας ηττήθηκε από τον Πέτρο Τατούλη στον Α’γύρο, την κομματική επιλογή της ΝΔ, η οποία βίωνε  την περίοδο εκείνη μια από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορίας της, με θεαματικά ποσοστά ανόδου όπως έδειξαν οι Βουλευτικές εκλογές που έγιναν μόλις ένα μήνα αργότερα.

Οι Πελοποννήσιοι πολίτες πέραν από κόμματα και χρώματα, επιβράβευσαν το έργο της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής και δικαίωσαν τον πολιτικό Πέτρο Τατούλη και τα μέλη της παράταξής του, ο οποίος δεχόταν προεκλογικά πρωτοφανή  προσωπική και πολιτική επίθεση. 

Τα αποτελέσματα του Β’ γύρου-με συνεργασίες κάτω από το τραπέζι που αποκαλύφθηκαν αμέσως μετά τις εκλογές, έθεσαν τη «Νέα Πελοπόννησο» Αξιωματική Αντιπολίτευση και τον κ.Νίκα Περιφερειάρχη.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του  ο νέος Περιφερειάρχης, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ακολουθεί την ίδια τακτική που είχε και προεκλογικά. Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό  να υβρίζει, να συκοφαντεί και να λασπολογεί, σπείροντας μια διχόνοια δίχως τέλος και πρωτόγνωρο διχασμό στην Πελοπόννησο.

Τρία (3) χρόνια μετά και κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη συζήτηση του θέματος σχετικά με τη Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο «βασιλιάς αποδείχθηκε ότι είναι γυμνός», αφού η παράταξη της Περιφερειακής Αρχής που κλήθηκε να εισηγηθεί το θέμα αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία γνώση και δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καμία απολύτως ερώτηση που τέθηκε από τα μέλη της Αντιπολίτευσης.

Η καταστροφική για την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοίκηση «Νίκα» συνδέεται με τον αυταρχισμό, την αδιαφάνεια και κυρίως την κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος.

Ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι μέλη της «Νέας Πελοποννήσου, στέλνουμε αυστηρό μήνυμα προς τον κ.Νίκα, καταγγέλλοντας τη χθεσινή ανήθικη πολιτική του συμπεριφορά.

Οι ύβρεις, τα ψέματα και οι συκοφαντίες που εξαπέλυσε εναντίον ενός πολιτικού, ο οποίος έχει επανειλημμένα τιμηθεί από τους συμπολίτες του και υπηρετήσει ανώτερες θεσμικές θέσεις στην Κεντρική πολιτική σκηνή και στην Αυτοδιοίκηση, αποδεικνύουν τη μικρότητά του, τη μικροψυχία του, την αλαζονεία του αλλά κυρίως το απύθμενο κόμπλεξ που νιώθει απέναντι στον επικεφαλής της παράταξής μας. 

Ο κ.Νίκας οφείλει να μετρήσει το πολιτικό του ανάστημα, το οποίο καθημερινά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ μικρό.

Η παράταξή μας περισσότερο ενωμένη από ποτέ, συσπειρώνοντας πλέον νέες δυνάμεις, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκαταστήσει την κανονικότητα στην Πελοπόννησο.

(Η καταστροφική διοίκηση «Νίκα» θα κλείσει ανεπιστρεπτί).

ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΛΕΙΩ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΟΡΩΝΗ 

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΝΤΙΑ 

ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΚΟΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΑ  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.