Πολιτικη

Τατούλης: 12.500€ γεύμα με τα...γνωστά θαλασσινά!

"Eπίθεση" από τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατά της παρούσας Περιφερειακής Αρχής μ' αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού.

"Προκλητικές" χαρακτήρισε τις δαπάνες που ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, σχετικά, κυρίως, με το επίσημο γεύμα που προτίθεται να παραθέσει προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη η Περιφερειακή Αρχή αύριο, 16 Ιουνίου 2022, στην Καλαμάτα.

Ο κ. Τατούλης υποστήριξε πως, ειδικά σ' αυτή την περίοδο που διανύουμε, "προκαλείται" η κοινή γνώμη από τέτοιες δαπάνες και κάλεσε τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη- αλλά και τον ίδιο- να σταματήσουν τη διαδικασία αυτή.

Επιπρόσθετα, υποστήριξε πως τέτοιες ακριβώς συμπεριφορές είναι που "απομακρύνουν" περαιτέρω τους πολίτες από την πολιτική.

Όσον αφορά τις αλλεπάλληλες αλλαγές που έχει θεσμοθετήσει η παρούσα Κυβέρνηση σχετικά με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Τατούλης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως η "παρεούλα που διοικεί τον τόπο" παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα και δεν έχει καμία σχέση με το "ιδεολογικό πρόταγμα του κόμματος της Ν.Δ.".

Παράλληλα, δήλωσε πως όλες οι αρμοδιότητες των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων μεταφέρονται "εντέχνως" στις αντίστοιχες Οικονομικές Επιτροπές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.